Wikkie Creative Concepts vlinder Breda Wikkie Halters

aantrekkingskracht creëren

met creatieve energie

Voor bewuste ondernemers die open staan en het belang zien van hun merkverhaal.

Ik ben een visueel denker met oog voor detail.
Mijn drijfveren zijn creatie, verbinding, persoonlijke groei en hartkracht.

Na de technisch creatieve opleiding Industrial Design aan de TU in Delft ben ik gaan werken als ontwerper, marketeer en product- en conceptontwikkelaar. Ik heb ervaring opgedaan bij Branding bedrijven en bij diverse grote retailorganisaties en ben daarna als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan met WIKKIE creative concepts.

In mijn bedrijf WIKKIE creative concepts combineer ik mijn creatieve talent en mijn marketing inzichten en creëer met deze input de mooiste merken, concepten en producten. Ik houd ervan om ondernemers te helpen bij het realiseren van hun droombedrijf en de branding die daar bij past.

Ik werk graag samen met ondernemers die open staan en het belang zien van hun merkverhaal en die vanuit dat vertrekpunt hun merkervaringen willen ontwikkelen. Ik daag je uit tijdens dit proces om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven en vanuit daar het succes te laten ontstaan. Vanuit jouw hart je merk met kracht neer te zetten waarbij jouw persoonlijkheid gedragen wordt door je merk.

Wikkie Creative Concepts Breda
Wikkie Creative Concepts quote Breda Wikkie Halters
wikkie-creative-concepts-breda-wikkie-halters-portret

EN VERDER…

liefde voor verhalen achter merken en personen

Ik ben nieuwsgierig, creatief en sta positief in het leven. Ik word blij van lekker eten, lieve vrienden en mooie gesprekken. Daarnaast houd ik van een feestje, fijne vakanties en lees ik graag inspirerende boeken op het gebied van creatieve en persoonlijke ontwikkeling of een mooie roman.

In meerdere opzichten en situaties ben ik de organisator en zorg ik voor een glimlach op ieders gezicht. Daarbij houd ik ervan om mensen te raken met een persoonlijke touch.

Ik geniet van mijn gezin, bezoek regelmatig de sportschool en wandel graag en veel buiten.